Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

El ne felejtsd szombat este az Eurovíziós Dalfesztivált!

2021. május 21. - kalimeraeger

eurovision2021.jpg

A keddi elődöntőből Ciprus, a csütörtöki elődöntőből pedig Görögország képviselője is továbbjutott a szombat este 21 órakor, Rotterdamban megrendezésre kerülő döntőbe.

Mint korábban is írtuk, Ciprust Elena Tsagrinou képviseli a megmérettetésen, az El Diablo című számmal, míg Görögországot Stefania a Last Dance című produkcióval.

A ciprusi dalt IDE KATTINTVA hallgathatjátok meg.

A görög dalt IDE KATTINTVA eleveníthetitek fel.

Hol tudjátok nyomon követni az eseményeket?

Sajnos idén Magyarország nem vesz részt a Dalfesztiválon, így nem sugározza a műsort magyar adó. Mutatjuk azonban, hogy az egyes részt vevő országokban mely adókon lehet nyomon követni az eseményeket, s ha ezek bármelyikével rendelkeztek, nyert ügyetek van.

Akkor sincs probléma, ha nem, mert az interneten, az Eurovíziós Dalfesztivál Youtube oldalán, melyet IDE KATTINTVA elérhettek, a műsor nyomon követhető.

Szorítsunk együtt a görög és a ciprusi indulóért!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr7616567872

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása