Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Akropolis mindenki számára elérhető lesz

2020. november 10. - kalimeraeger

akropolisz2_1.jpg

A Fellegvár történetében először válik teljesen látogathatóvá a mozgáskorlátozottak és az egyéb mozgást befolyásoló egészségügyi problémával küzdők számára.

Habár eddig is próbálták kiküszöbölni a nehézségeket, hiszen teherszállító lifteken biztosították a feljutást, de most a teljesen új struktúrának köszönhetően bárki részesülhet a fenséges látványban.

Ahogy arról a napokban beszámoltunk nektek, a munkálatok elég nagy port kavartak. Természetesen nem az ok, hanem a mód volt az, ami sokakban felháborodást keltett.

A projekt befejezését 2020. december 3-ra tűzték ki, ekkorra készülnek el az új, kifejezetten a vendégek szállítására alkalmas felvonók is.

“Az új utak kialakítása nem egy egyszerű felújítási procedúra, hanem a Szent Hegy teljeskörű felújítása” – mondta a kulturális- és sportminiszter.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1416281216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása