Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

"Két élet tűnt el két másodperc alatt"

2020. november 04. - kalimeraeger

aris_es_claire_gct.jpg

Kép: Greek City Times - Aris és Claire

Hatalmas tömeg gyűlt össze vasárnap Samos szigetén, hogy utolsó útjára kísérje a földrengés során elhunyt két tinédzsert, akikre a pénteki katasztrófa során, Vathy-ban, az iskolából hazafele menet dőlt rá egy öreg épület fala. A 17 éves fiú, Aris, azonnal életét vesztette, a 15 éves lányért, Claire-ért még küzdöttek, de sajnos az életét már nem tudták megmenteni.

"Öleljétek meg a gyermekeiteket, mert az idő nem tér vissza. Éljetek meg minden pillanatot. Ezt üzenjük. Az idő nem tér vissza. Szeressétek őket." - mondta el Claire édesanyja a temetésen.

"Két élet tűnt egy két másodperc alatt." - mondta el Aris édesapja. "Aris a testével védte Claire-t, de nem volt elég idejük reagálni. Az egész 5 másodperc alatt történt." - folytatta.

 

"Drága lelkük örökké él és mindig tengereket és az eget keresi majd, hogy meghódíthassa." - emlékezett Aris egyik tanára.

Akis Tselentis, a főváros Geodinamikai Intézetének igazgatója elmondta, hogy a pénteki földrengés után erős utórezgésekre kell számítani. Arra int mindenkit, hogy készüljenek fel, és legyenek nagyon óvatosak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6316273866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása