Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Trokán Nóra az év színésznője

2020. szeptember 28. - kalimeraeger

trokan_nora_p.jpg

Kép: Pinterest

Idén 12. alkalommal került megrendezésre a Glamour magazin Women of the Year elnevezésű gálája, melyen több kategóriában hirdettek győzteseket.

Nagy örömül szolgál számunkra, hogy az "Év színésznője" kategóriában a félig görög származású Trokán Nóra vehette át a díjat, akinek munkásságáról a jelölteket bemutató oldal így ír:

Gyerekként még állatorvosnak készült, ám amikor másodikos gimnazistaként egy alkalommal elkísérte nővérét Földessy Margit drámastúdiójába, az ott látottak hatására úgy döntött, mégis inkább színésznő lesz. Pályáját a kecskeméti Katona József Színházban kezdte 2009-ben. Öt év és sok szép szerep után a fővárosban folytatta a munkát. Színházi szerepei mellett az utóbbi pár évben hangsúlyosabbá vált szakmai életében a filmezés, láthattuk többek között a Kút című filmben, illetve a Tanár című nagy sikerű sorozat női főszerepében, A harag napja angol-magyar-spanyol koprodukcióban együtt játszhatott Christopher Lamberttel, és megkapta az egyik főszerepet Rudolf Péter Kossuthkifli című sorozatában, emellett pedig szinkronizál is. 2019 tavaszán szerepet kapott a Netflix The Witcher című új sorozatában, amely december végén lesz látható. Régóta fotózik, szívesen készít portréképeket kollégáiról, önálló kiállítása is volt. Hároméves kora óta lovagol. 2011-ben és 2012-ben részt vett a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamán.

Szívből gratulálunk Nóra, reméljük, sikereid minél több görög fiatal számára nyújtanak motivációt, Neked pedig azt kívánjuk, érj el mindent, amit csak szeretnél!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr9016218558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása