Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Nézd meg, ki játssza Maria Callas-t!

2020. augusztus 17. - kalimeraeger

maria_callas.jpg

Szeptember 21-én, festői környezetben, az Akropolisz lábánál, Herodes Atticus Odeonjában kerül a közönség elé a Maria Callas életéről szóló mű, mely eddig nem közölt leveleken alapul.

A Maria Callas: Levelek és emlékek című előadás a Kr. e. 2. században épült színházban kapott helyet, természetesen Görögország Központi Régészeti Konzulátusának engedélyével.

monica_belucci_fb_1.jpg

A világhírű görög szopránt a gyönyörű olasz színésznő, Monica Belucci alakítja.

Ám nemcsak a díva nevével fémjelzett darab less az egyedüli, összesen 21 előadást terveznek megrendezni az ikonikus színtéren.

Az olasz színésznő, aki bevallottan lámpalázas a színpadon, már korábban is belebújt Callas bőrébe, még a járvány előtt, az egyik párizsi színházban, az alakítás után pedig rengeteg dicsérő kritikát kapott.

Képek. Pinterest, Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6616167348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása