Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Európa legjobb szigete

2020. július 14. - kalimeraeger

paros_3_1.jpg

Kép: Pinterest

Természetesen Görögországban található.

Az amerikai vezető utazási magazin, a Travel + Leisure olvasói szerint Európa legjobb szigete 2020-ban Paros.

Hellász azonban nemcsak a dobogót hódította el. A második helyet Milos, a hatodikat Kréta, Rodosz és a Dodekaniszosz-szigetek pedig a tizedik helyet foglalták el. Santorini ezúttal a tizenegyedik, Korfu és a Jón-szigetek a tizennyolcadik, Mykonos pedig a huszadik helyre került.

Az említett magazin minden évben arra kéri olvasóit, hogy gondolják át az előző évből származó utazási élményeiket, osszák meg tapasztalataikat a városokról, szigetekről, hajóutakról, légitársaságokról, stb. A szigetek látnivalóik, természeti értékeik, strandjaik, ételeik és a helyiek alapján kerültek mérlegre.

A győztesről így írt a Travel + Leisure: „Ez a 200 négyzetkilométeres Mennyország Görögország néhány legszebb strandját tudhatja a magáénak, ahol fehér homok által ölelt markáns sziklák és türkizkék víz alkotnak csodaszép elegyet.”

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3216006360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása