Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Tom Hanks és Rita Wilson újabb jótette

2020. június 01. - kalimeraeger

Tom Hanks és Rita Wilson folyamatosan részt vesznek valamilyen jótékonysági akcióban, most újabb projekthez csatlakoztak.

rita_wilson_2.jpg

Kép: Pinterest

Mint ismeretes, márciusban, egy ausztráliai forgatás során a házaspár mindkét tagja elkapta a koronavírust, melyből szerencsére azóta mindketten felgyógyultak.

Korábbi betegségük okán folyamatosan figyelemmel kísérik a vírus elleni küzdelem újabb és újabb híreit, így amikor értesültek róla, hogy az orvostudomány a már felgyógyult emberek vérét és vérplazmáját használná fel a súlyos állapotú koronavírussal fertőzöttek gyógyításában, azonnal jelentkeztek donornak.

A kutatások szerint ugyanis a betegségen átesett személyek vérében olyan antitest található, mely nemcsak a betegek gyógyításában, de a vírus elleni védekezés kialakításában is kulcsfontosságú lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr5015733276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása