Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

102 éves görög nagyi épült fel a koronavírusból

2020. május 02. - kalimeraeger

sophie_avouris.jpg

Kép: Greek Gateway

Igazi húsvéti csoda történt nemrégiben New Yorkban, amikor a 102 éves Sophie Avouris, aki a Mary Manning Walsh Ápolóház lakója, a csípőműtétjét követően a koronavírusból is felépült.

Sophie volt az első, akinél koronavírust diagnosztizáltak az Ápolóházban, s családja is úgy gondolta, hogy ez lesz a végső csapás az asszony számára, hiszen a szervezete a csípőműtét után amúgy is legyengült.

Sophie azonban rácáfolt a vele kapcsolatos negatív várakozásokra, és bemutatta, hogy minden életkorban van remény a gyógyulásra. Az asszony 1918-ban, Görögországban született, abban az évben, amikor a spanyolnátha szedte áldozatait szerte a világon. Később az Egyesült Államokba emigrált, és ott alapított családot. Nehéz élete volt, családja szerint ennek is köszönheti életerejét és élni akarását.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr2415655148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása