Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Ma kezdődik az Utazás kiállítás! Menjetek!

2020. február 27. - kalimeraeger

eger.jpg

Kép: Pixabay

Ha tanácstalanok vagytok, hol töltsétek az éves szabadságotokat (mondjuk Görögországon belül), vagy hova ruccanjatok ki egy-egy hétvégére (mondjuk Egerbe), akkor nektek épp kapóra jön az Utazás kiállítás.

Immár 43. alkalommal kerül megrendezésre az expo, melyre február 27. és március 1. között várják az érdeklődőket. A helyszín szokás szerint a Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ.

Ahogy az lenni szokott, az expo egy magyar és egy külföldi díszvendéggel is bír. Számunkra az idei különleges, hiszen Magyarországról szeretett városunk, Eger és térsége tölti be ezt a szerepet. Mellette Olaszország kapott kiemelt hangsúlyt.

Idén 40 ország 250-nél is több kiállítója áll a rendelkezésetekre, hogy bemutassa desztinációit, szolgáltatásait és termékeit. Azon felül, hogy sok információval gazdagodhattok, kóstolót kaphattok a különböző országok ízeiből, és kis bepillantást nyerhettek a kultúrájukba is.

De különleges programok is várnak benneteket, megismerkedhettek az Aktív sziget által nyújtott lehetőségekkel, az aktív kikapcsolódás több módjával, részt vehettek a Blogger találkozón, illetve bebukkanthattok 75 különböző lakókocsiba is. A Járatlan Utakon Fesztiválon és az Afrika Expo és Vásáron szintén rengeteg új infóval gazdagodhattok.

Sőt, mi több, nyereményjáték keretein belül 2 fő részére szóló Kanári-szigeteki félpanziós ellátást, egyhetes olaszországi utat és és egri hosszú hétvégét is nyerhettek. A Pecsételj és Nyerj játékon pedig egy hetes két főre szóló egyiptomi út lesz a fődíj.

További információt IDE KATTINTVA találtok.

Miliosz Katalin

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8315494880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása