Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Újabb szupersztár vásárolt nyaralót Cipruson

2019. december 06. - kalimeraeger

shakira_1.jpg

Kép: Greekreporter

Görögországot és Ciprust sokan választják nyaralásuk helyszínéül, ám egyre többen vannak olyanok is, akik visszajáróként saját nyaralót vásárolnak. Így tett Shakira is, így a kolumbiai énekesnőnek és családjának ezentúl nem kell szállodában éjszakázniuk, ha Ciprusra utaznak.

A sztár és focista párja, Gerard Pique ugyanis úgy döntött, hogy horgonyt vet a gyönyörű sziget partjainál, és beinvesztál egy villába Paphos városától nem messze.

Az ismert páros gyermekeikkel együtt több alkalommal is megfordult a környéken, és nagyon beleszerettek a vidékbe, ezért úgy döntöttek, a jövőben is sokszor szeretnének visszatérni ide.

A Pique család legújabb rezidenciája egy 2500 négyzetméteres telken épült, a főépületben hat hálószoba, nyolc fürdőszoba, moziterem, termál fürdő, kültéri és beltéri medence foglal helyet. A gyönyörű kert a Földközi-tengerre néz, a medencéből pedig élvezni lehet a mesés naplementét.

A villa egy nyaralóövezet része, ahol számos kikapcsolódási lehetőség biztosított a lakók számára; tenisz- és focipálya, lovaglóterep, éttermek, játszóterek és pár bolt is rendelkezésre áll.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr1815341490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása