Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Yorgos Lanthimos új filmmel tér vissza

2019. szeptember 23. - kalimeraeger

Az idei Oscarral jutalmazott "A kedvenc" után a görög rendező újabb művel örvendezteti meg a nézőket.

Mégpedig egy 12 perces rövidfilmmel, mely a Nimic címet viseli. A thrillert Lanthimos Efthymis Filippou görög forgatókönyvíróval alkotta.

A filmet augusztus 9-én mutatták be a 72. Locarnoi Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol a görög rendező elmondta: “Nagyon örülök, hogy lehetőségem nyílt egy rövidebb formáción dolgozni, ami kihívásokban, de ugyanakkor eredményekben gazdag.”

Lanthimos hozzátette: “A cselekmény cselszövésekkel tarkított, nagyon élveztem a kreatív szabadságot a film készítése alatt.”

A szereplőgárdatagjai: Matt Dillon, Daphné Patakia, Susan Elle, Sara Lee, Eugena Lee, Rowan Kay, Anvo Kyle, Lizzy Ceniceros, Florencia Mariotti és Jeffrey Raines.

A film története szerint egy profi csellista összetalálkozik egy idegennel a metrón, ez a találka pedig váratlan fordulatot hoz az életében.

Videó: Youtube

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6615161626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása