Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Jennifer Aniston lehet Görögország következő miniszterelnöke?

2019. április 01. - kalimeraeger

jennifer_aniston_3.jpg

Fotó: Pinterest

A hírek szerint Jennifer Aniston politikai babérokra tör, s nem is akármilyen terveket szövöget. Több évtizedes színészi karrierjét maga mögött hagyva úgy döntött, hogy az ott szerzett kommunikációs tapasztalatait felhasználva politikusnak áll, s ha már ezt teszi, olyan országban szeretné terveit megvalósítani, melyhez komoly érzelmi szálak fűzik, így esett a választása Görögországra.

Mint ismeretes, Jennifer édesapja görög származású, így a hollywoodi színésznő úgy gondolja, Görögországban tudná ismereteit a legjobban a köz szolgálatába állítani, így mindenképpen indul a következő választáson. Már neki is állt csiszolni görög nyelvtudását, melyre nagy szüksége lesz, ha ő lesz Görögország következő miniszterelnöke.

Politikai programjában a szegénység és a korrupció visszaszorítása, a világbéke előmozdítása, valamint a munkavállalók számának növelése áll. Jennifer hollywoodi ismeretségét is felhasználva több színművészképző iskola megalapításán is gondolkozik, természetesen színészkollégái közreműködésével, akik szívesen utaznának Görögországba tudásukat átadni. A Jóbarátokban Joey-t alakító Matt Le Blanc és a 300 Leonidas-a, Gerard Buttler már jelentkezett is a feladatra.

A hír természetesen április 1-jei tréfa, köszönjük, hogy elolvastad! :) Legyen csodás áprilisod!

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6714732681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása