Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Az Aegean Légitársaság a legjobbak között

2019. február 09. - kalimeraeger

aegean_2.jpg

Fotó: Pinterest - Vasilis ATH

Több, mint 429 ezer utazó vett részt a Condé Nast Traveler 2018-as felmérésében, melyben a világ legjobb légitársaságát keresték.

A görög nemzeti légitársaság, az Aegean Airlines a neves felmérésben a megtisztelő ötödik helyen végzett, a 2018-as világelső, a Singapore Airlines, az Emirates, a Qatar és az Új-Zélandi Légitársaság mögött.

Az Aegean Airlines-nak, mely alig két évtized alatt Görögország legjelentősebb légitársaságává vált, Athénban és Thessalonikiben találhatóak a fő repülőterei. Az Aegean ma már 153 úti céllal rendelkezik szerte Európában, s habár nem repül a tengerentúlra, a Star Alliance csapat tagja. - írja a Condé Nast. Az Aegean Légitársaság a professzionalitásáról és a barátságos személyzetéről ismert, nem véletlenül érdemelte ki az ötödik helyet a Condé Nast felmérésében.

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr4714617496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása