Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Görögország a legboldogabb országok között!

2019. február 07. - kalimeraeger

santorini_3.jpg

Egy világszervezet megbízásából felmérés készült a különféle országokban, mely az ottani boldogságszintet vizsgálta. Lássuk, mely országok végeztek a Top10-ben, s hol élnek a legboldogabb emberek!

A 10. helyen a koalák földje, Ausztrália végzett, éppen lemaradva a 9. helyezett Svédország mögött. A 8. helyet Kanada ragadta magához, míg a 7. helyen Hollandia végzett. A 6. legboldogabb ország Svájc, melyet az 5. helyet kisajátító Izland előzött meg. A 4. helyen Norvégia végzett, a dobogó 3. fokára pedig Görögország állhat. Görögországot a versenyben csak a 2. helyezett Finnország és az 1. helyezett Olaszország győzte le, ám a világ harmadik legboldogabb országának lenni így is szép teljesítmény. Gratulálunk!

Fotó: Pixabay

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr8214614074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása