Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Rekordszámú turista Görögországban 2018-ban!

2019. február 01. - kalimeraeger

korfu_1_1.jpg

Kép: Korfu - Pixabay

Görögország szerencsés adottságainak és hatalmas vendégszeretetének köszönhetően évről évre turisták millióinak nyújt kikapcsolódást vagy éppen érdekes, tartalmas időtöltést. Hogy pontosan mennyinek, az minden esztendőben változó, azonban Elena Kountoura, a görög turizmusért felelős miniszter örömteli adatról számolt be kedden, egy, a görög Alpha Tv-nek adott interjúban.

2018-ban ugyanis megdőlt az eddigi rekord, hiszen 33 millió nemzetközi turista járt az országban, mintegy 16 milliárd euróval növelve a szektor bevételét. A miniszter elmondta, hogy mindent megtesznek, hogy ez a szám növekedjen 2019-ben, még akkor is, ha nem lesz könnyű év, hiszen a Brexit és más nemzetközi politikai tényezők a turizmusra is kihatással vannak.

Fotó: Pixabay

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr6114602856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása