Az Egri Görög Önkormányzat blogja

Kalimera Eger!

Magyarországi görög siker a Great Taste Awards-on

2018. augusztus 05. - kalimeraeger

Nehéz nem elfogultan írni egy olyan sikerről, mely a csokoládéval kapcsolatos, s melyet olyasvalaki ért el, akivel valaha a Helidonaki Görög Gyermek és Ifjúsági Táncegyüttesben együtt táncoltunk.

bonbonier2.jpg

A görög származású Csomor Tamás, a Bonbonier Csokoládé Manufaktúra egyik tulajdonosa, és társa, Erdélyi Nóra az angliai Great Taste Awards-on, mely az élelmiszeripar Oscar-díjának tekinthető, sós karamellás, mogyorós trüffelükkel taroltak.

bonbonier.jpg

A Great Taste Awards a világ legmegbízhatóbb és legrangosabb ételkóstoló versenye, ahol nem számít a márka, a csomagolás, a marketing, minden kizárólag az ízről szól. A zsűri mintegy 450 szakemberből áll, akik többnyire Michelin-csillagos éttermek séfjei, tulajdonosai, ételkritikusok, gasztronómiai szakemberek, akik vakkóstolás útján döntik el, mely ízek nyűgözik le őket a leginkább.

A Bonbonier Csokoládé Manufaktúra idén már nem először hozott el szép elismerést, tavaly a fagylaltjukkal nyertek kategóriájukban.

Budapesten, a Király utcában nyitottak üzletet a fiatalok, látogassatok el, és merüljetek el az élményben!

Gratulálunk!

-mn-

Képek forrása: Facebook

A bejegyzés trackback címe:

https://kalimeraeger.blog.hu/api/trackback/id/tr3214157961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása